2014-07-06 1326 瀏覽
之前經過依到見到佢環境都幾好,一直心思思都想黎試下,所以今日同朋友黎就一早訂定位喇,去到既時間都算早,無太多人排隊,所以好快就有位喇,朋友話佢早左到個時見到勁多人,好彩BOOK既時間都岩岩好首先就叫左依個了Parma pizza,之後就係一個卡邦尼意粉另外叫左個蘑菇唔知咩野,不過真係等左好耐下嫁,. 白色既芝士分量控制得岩岩好, Parma ham食落有少少肥仲有少少油膩,不過味道都唔錯,反而咁樣食落又有另一番風味, 大致都算幾好食既另外個卡邦尼都唔錯,好岩我自己既口味,都算唔錯,之後佢地無喇喇送左兩客甜品比我地,但我地自己都有叫到,可能係因為個PIZZA太耐所以先送比我地,佢地D甜品都算唔錯嫁,我自己比較鍾意個chocolate cake,因為佢個場朱古力味好香。總睇黎講依到味道都算唔錯,而且服務都好好價錢又唔會太貴。