2020-10-13
堅尼地城新開餐廳!環境靚靚😍主打泰式fusion菜🤤店主好細心為我哋講解menu 👍🏻服務態度好好🥰Starter 燒美國生蠔配泰式辣汁 個秘製醬汁有驚喜🤩好惹味呀!龍蝦鳳梨沙律龍蝦蓉好鮮甜🤤.Signature Lava Croissant 龍蝦湯流心牛角包之前喺佢哋既姊妹店食過覺得好正!🧡今次encore 🤤冬蔭龍蝦湯流心牛角包試埋Lemongrass限定,加入泰式元素既冬陰公口味既流心牛角包先!果然好正,有驚喜😍比起淨龍蝦湯流心果個更惹味🤤味道幾過癮呀!.Main海鮮配冬蔭龍蝦湯(跟白飯)好好飲!🧡加咗龍蝦去熬製既冬陰公湯,感覺高級了😎而且仲有好多海鮮!足料呀👍🏻欣賞店主對選食材既堅持💪🏻.泰式燒黑西班牙黑毛豬頸肉豬頸肉口感好彈牙!肥瘦度均勻👏🏻沾上秘製泰式醬汁,好好食呀😍配飯食一流!.Dessert 真空慢煮法式焦糖燉蛋估唔到咁好味🤤蛋味特濃!!椰子雪糕配風乾鳳梨椰子🥥味好突出😍雪糕好creamy !Flat White $36Storm Rider $50Fresh Lime Soda $38三款飲品都唔錯☺️Two Course $148Three Course $188Fo
堅尼地城新開餐廳!
環境靚靚😍主打泰式fusion菜🤤
店主好細心為我哋講解menu 👍🏻
服務態度好好🥰
Starter
燒美國生蠔配泰式辣汁
個秘製醬汁有驚喜🤩好惹味呀!
龍蝦鳳梨沙律
龍蝦蓉好鮮甜🤤
Signature Lava Croissant
龍蝦湯流心牛角包
之前喺佢哋既姊妹店食過覺得好正!🧡今次encore 🤤
冬蔭龍蝦湯流心牛角包
Main
海鮮配冬蔭龍蝦湯(跟白飯)
泰式燒黑西班牙黑毛豬頸肉
Dessert
真空慢煮法式焦糖燉蛋
估唔到咁好味🤤蛋味特濃!!
椰子雪糕配風乾鳳梨
椰子🥥味好突出😍雪糕好creamy !
Flat White $36
Storm Rider $50