豉汁白鱔煲仔飯($68)一打開超級香,個煲仔飯非常足料😋。白鱔好滑,火候啱啱好!feel到個師傅應該好有經驗👍🏻仲有飯焦㗎!金銀菜花豬肺湯(跟餐)呢個例湯,有八成都係肉肉🤣雞軟骨($15)雞軟骨好脆好多汁,佢係屬於港式串燒有少少甜甜地,不過真係好好食,燒得火候啱啱好 xD👍🏻鍾意食雞軟骨嘅人必叫!火雞腎🦃($15)同樣都係好出色,師傅火候掌握得啱啱好👍🏻唔會好煙韌,咀嚼肌友好🫰🏻🤍牛脷($20)呢款都係好推薦!不過大塊嗰啲會比較難咬(其實都正常),推薦推薦👍🏻甜甜地好好食!豬頸肉🐽($15)豬頸肉就正常發揮,冇乜爆汁嘅感覺😹粟米🌽($15)超級超級超級好食!經過一定要買串試下,咬落去係爆汁,而且粟米本身係超甜,真係好好食😭🤍雞髀表示食五串都得。整體嚟講,餐廳唔算好大。但係嘢食質素真係唔錯,另外價錢合理、實惠。推薦大家多多幫襯小舖頭🥺佢哋真係好唔容易👍🏻間舖頭細細地,但係見到佢哋好認真清潔,煮嘢食嘅爐頭全部都好乾淨🥺🥺同埋好有人情味,啲姐姐都好好人😛。
豉汁白鱔煲仔飯($68)

金銀菜花豬肺湯(跟餐)
呢個例湯,有八成都係肉肉🤣

雞軟骨($15)

火雞腎🦃($15)

牛脷($20)

豬頸肉🐽($15)
豬頸肉就正常發揮,冇乜爆汁嘅感覺😹

粟米🌽($15)