2023-11-06 2054 瀏覽
呢間酒樓 一直都有同屋企人食開都唔錯,最近屋企人生日想搵個地方食飯都即時諗起佢!但因為我地人數多想一圍坐曬又想房,都係一個唔錯既選擇!世事係無完美,我一向預訂位都會問清楚價錢 免得到時大家有爭議15人一圍有房,原來依家收費好恐怖1)最低消費 - 呢個係絕對無問題! 就算最低係4/5千都覺得合理, 因為佢符合左我地人多又唔想分兩枱坐2)加一服務費 - 基本啦 都明白既! 邊到都有都正常3)茶芥 - 係酒樓有茶芥都正常4)重點! 一係叫套餐, 唔叫套餐想散叫既話每樣小菜額外加多$20 呢個係我諗最唔明既野🤷🏻‍♀️ 我有問到$20 原因,我以為餸係大碟d😂😂(自己呃自己),但佢答我無分別!! 係因為我散叫同有人拎餸入房😅 我都有反問到,人地唔坐房都係有人拎,佢都係答公司規定!總括:要坐房樣樣野都係錢 連食碟菜都要貴過坐出面既人而唔係一樣,我真係諗唔明!!!好啦!我都明白每個地方都有唔同既要求,只係好想分享比大家訂枱時最好問清楚~~ 唯有再搵其他餐廳啦😂😂
呢間酒樓 一直都有同屋企人食開都唔錯,

15人一圍有房,原來依家收費好恐怖

1)最低消費 -
呢個係絕對無問題!
就算最低係4/5千都覺得合理,
因為佢符合左我地人多又唔想分兩枱坐