好耐冇食Burger 🍔 咁岩係銅鑼灣,第一時間就諗起Burgeroom喇😍 叫左Mega Cheese Burger🍔, 黑松露芝士薯條🍟, 同埋一杯菠蘿冰茶🍍 第一樣黎到既係菠蘿冰茶,我一見到,已經令我唔想再飲落去喇🤢🤢🤢因為杯野飲上面有塊薄荷葉,但已枯死左,仲要發黑,點解咁都仲要比客人😩😩我即刻拎走塊葉,飲左一啖,真心好難飲,野食真係要好好改善下。至於Burger 同薯條就真係要比個Like , 做得好好,個Burger 切左一半方便客人食,食既時候,個包唔會散開哂,每一啖都有包🍞、菜🥗、肉🥩同Cheese 🧀,每次咬落去都好滿足🤤 而佢個菜真係新鮮到好脆口,好好食。 黑松露薯條🍟係我最愛,炸得岩岩好,唔太乾又唔太油👍🏻

菠蘿冰茶
黑松露芝士薯條