2004-05-09
琴日去食個餐,一碗河粉,一碟日式沙律同小食,一杯野飲<br />因為我個胃唔飲得奶茶咖啡果d,所以我話要個餐淨係唔要杯野飲<br /><br />碗粉勁淡,冇味, 我要勁加魚露果d 至有味,又貴,佢一直都淨係黎碗粉,未有沙律小食果d, 後尾咪問waitress佢就話賣晒, 癲架,果陣下晝兩點度, 咁快冇晒d 野,都唔知係咪做生意, 但轉頭又見其他檯有喎<br /><br />俾錢果陣最興,一碗粉收我$28, 個餐都係$28 (多咁多野)我一直諗住食個餐,點知cashier 話我唔要杯野飲唔要得個餐, 我寫單時個waitress 又唔出聲..賤格, 如果佢出聲我實叫杯野黎, 至多放係度唔飲<br /><br />食咁耐野都未聽過幫佢慳返杯野飲唔俾我叫個餐<br />好賤格, 間野又唔好食,又貴, 佢地d 服務態度又衰<br />大家都係唔好去幫襯啦!!!!!!!!<br />
食咁耐野都未聽過幫佢慳返杯野飲唔俾我叫個餐<br />
大家都係唔好去幫襯啦!!!!!!!!<br />