2019-03-11 80 瀏覽
最近都係落雨天,為有搵下有咩室內活動可以去影下相,同老婆 enjoy 下,又可以比阿女放下電,上網搵下搵下,咁啱搵到 Girlboss 做龍蝦包嘅優惠,老婆又鍾意食,所以就決定去一試。地址唔難搵,就係商場 4樓,本來仲以為要搵好耐一坐底,首先望下個 menu,睇下有咩選擇比個女食(龍蝦包就 sure ka la)最好揀咗個三色三文魚蝴蝶粉做阿女嘅主食,我地兩公婆就一人一隻龍蝦包。龍蝦包先上,size比我想像中大,相機食先後終於攞上手,唔油,再大咬一口,好味 可能我少食龍蝦包,我覺得好好食。龍蝦嘅份量 ok,d sauce 配合得幾好,讚👍🏻除咗龍蝦包,仲有跟薯條及少量沙律配菜,幾 balance。阿女個三色三文魚蝴蝶粉,我仲覺得鹹咗啲。其他未試,下次再去試。
,所以就決定去一試。

地址唔難搵,就係商場 4樓,本來仲以為要搵好耐

除咗龍蝦包,仲有跟薯條及少量沙律配菜,幾 balance。

阿女個三色三文魚蝴蝶粉,我仲覺得鹹咗啲。

其他未試,下次再去試。
龍蝦包
三色三文魚蝴蝶粉