2021-12-28 1085 瀏覽
餐廳:成都小巷 (灣仔).地點:灣仔巴路士街5號地舖.屋企人話想食酸辣米線,喺東區嘅酸辣米線多數都係連鎖,咁岩上社交平台 群組搵到間CP值高而且特別嘅酸辣米線,即刻要去啦😹.麻醬酸辣米線雞肉豬大腸中辣$45辣度其實唔係好辣?本人譚仔食小辣,但係麻醬酸辣米線自己真係未食過覺得幾好食,係酸辣米線再加擔擔面嘅配搭,喺香港我自己就未食過啦,另外雞肉份量不太多,不過都係加幾蚊,唔會投訴,味道好味過譚仔,豬大腸入味,炆到好軟身, 我嗰日食有大約五舊.雲南酸辣米線蘿蔔秘製腩肉中辣$43雲南酸辣米線屬於比較上淡味嘅,辣度如上,我覺得麻醬酸辣米線啱我口味多啲不過屋企人都話好食,秘製腩肉自己就唔太喜歡啦冇乜特別,另外蘿蔔都甜嘅.貓屎咖啡加$6 屋企人叫咗杯貓屎咖啡,米線店有貓屎咖啡飲跟餐加$6係平嘅👍🏽.熱檸茶加$6.Cp 值及夠飽: 我哋兩個人食咗$100,價錢真係優惠而且夠飽,CP值高,讚👍🏽.翻啅:會再去☺️ 無論係性價比定味道都一定會再去,自己就一定會再叫麻醬酸辣米線
餐廳:
成都小巷 (灣仔)
地點:
灣仔巴路士街5號地舖