2020-02-10 230 瀏覽
呢幾日去開旺角 諗吾店食咩好 好啦 女人仔都係食下啲熱野 保護下身體😋👇🏻👇🏻👇🏻 ..🍴白湯豚骨拉麵 $68 .🍴濃香櫻蝦沾麵 $78🍴煎餃子 $25 (5隻)🍴章魚燒 $28 (5粒).相信大家都知旺角有沾麵食嘅地方不多 附近有一間好人氣嘅台風 可惜小妹是晚市路經 只有湯拉麵賣😓 同友人商量一番 一生懸麵同樣好評有齊湯 沾 拉麵🍜仲有小食 why not?🥳..價錢比起其他拉麵🍜店真心親民 湯拉麵味道夠濃 吾會話比大家知我飲晒成碗湯架😂 差燒都炙燒得好香 肉質又夠稔😭.沾麵一來到時我同友人尖聲四起 好多櫻花蝦呀😍 勁足料🥳 可惜沾麵有點稀身 不容易掛上拉麵底🤔 但店鋪好窩心 容許食客自選麵底熱/冷上 但小妹平時係日本食開冷沾麵底 最後都係叫返冷底 怕熱麵底吃得慢 會令整個麵變成一團😇..煎餃🥟小丸子質素都位於中上 足料 餡夠多 味道都不錯 下次來會再order 同 最緊要 最緊要 最緊要 價錢真係好親民😃.📍一生懸麵📍旺角通菜街73號地下📍星期一至星期日 12:00-23:00
🍴白湯豚骨拉麵 $68 .
🍴濃香櫻蝦沾麵 $78
🍴煎餃子 $25 (5隻)
🍴章魚燒 $28 (5粒)
📍一生懸麵
📍旺角通菜街73號地下