2022-09-29 2037 瀏覽
📍 📍 📍 新四眼佬打冷小廚 (葵芳)葵芳榮芳路97-111號地舖耐唔耐都會想食下打冷,餐廳地方都幾大,座位闊落,坐落好舒服,而且冷氣都夠。一坐低就準備好茶,食物選擇超多,樣樣都好吸引😆😆,而且老闆娘仲好nice🙏👉 滷水鵝/鵝片大雜拼 💰 $138😋😋😋😋/5一上枱,真係哇左一聲,份量超多,我同我個frd對望左下,因為未見過打冷拼盤係咁大份,鵝肉大大件,味濃肉嫩,拼盤入面有齊墨魚,鵝腸,大腸,紅腸,鵝腸, 鵝腎,腩肉。墨魚片柔軟又彈牙。其他內臟都處理得好好,無臭味。抵食夾大份!👉 水煮鱔片💰$148😋😋😋😋./5魚肉唔會腥,而且鱔片好爽脆,好好食🥹🥹個湯底好香,麻辣香來得有層次,又唔會太辣。真心好驚喜,好好食,另外入面仲有芽菜同薯粉,薯粉索埋啲湯,真係一啖接住食一啖,停唔到🫶🏾🫶🏾🫶🏾🫶🏾真係大推呢個!而且鱔片份量都唔小😆😆👉 上湯浸時蔬💰$78😋😋😋😋/5有菜芯,白菜,娃娃菜簡,我今次簡左菜芯,菜芯好新鮮,面頭仲有啲原粒蒜頭,加埋一齊好香,成個菜都好清甜,加入適量菇類就更加鮮味,簡簡單單都唔錯。回頭: yesYesyes!!! 起級岩同朋友聚餐!食物又夠大份,選擇又多,而且樣樣都好
📍 📍 📍 新四眼佬打冷小廚 (葵芳)
葵芳榮芳路97-111號地舖

😋😋😋😋./5

👉 上湯浸時蔬
💰$78
😋😋😋😋/5

回頭: yesYesyes!!!
起級岩同朋友聚餐!食物又夠大份,選擇又多,而且樣樣都好好食,下次要叫多啲朋友黎試埋其他食物。😍😍😍

#kermit食在葵芳
#kermitlowcarbdiet