招聘中
$20,000-$30,000
月薪
$18,000-$20,000
月薪
老友話想食澳洲菜,黎左一間型格嘅餐廳酒吧,氣氛唔錯咁。我地叫左忌廉周打蜆湯,好smooth嘅cream soup口感,大大隻鮮味嘅蜆,美味濃郁。仲有Buffalo Wings好多醬汁,非常惹味,伴以籮蔔西芹同酸忌廉醬中和滯膩。我鍾意食嘅ribs焗到好淋,易切易咬肉質又幾嫩,加埋燒烤汁可以話係呢度招牌菜之一。半份份量都唔少,伴有沙律同炸洋蔥圈,洋蔥圈磅香口新鮮!喺香港要食好味嘅Fish & Chips都幾難,今日就夠運!呢個炸魚非常香脆,裡面魚肉熟度剛好,唔乾,脆漿亦夠鬆夠薄,正!至於薯條都係無得輸。呢度嘅Mocktail 樣靚又好飲,大大杯Honey Lemonade, Blueberry Fizz,酸酸甜甜有汽嘅飲品,岩哂今晚嘅菜色!
老友話想食澳洲菜,黎左一間型格嘅餐廳酒吧,氣氛唔錯咁。

New  England  Clam  Chowder
Buffalo  Wings