2019-02-10 301 瀏覽
年初二呢間舖居然都有開,太好了!想試好耐!見到呢間舖都覺得好開心好得意!呢間雞蛋仔專門店好特別,雞蛋仔有咸有甜!咸點好似pizza 咁!伸好似熱狗!見到人地食,好似個包包咁食,幾得意!呢度而且可以堂食,有3-4張圓枱圓椅,真係幾好!仲有好多可愛deco! 我叫左甜既系列!見到有大棉花糖系列真係忍唔住環揀!大棉花糖系列有3款,可以揀 榛子Oreo 脆餅/奶醬系列/我叫既呢款抹茶麻糬。因為我怕上2款太甜,雖然我本身好鍾意食甜野都怕有大棉花燒完之後太甜,所以叫左抹茶麻糬!大約等左10分鐘內。。好甜心,店員會趙你拎去位。職員服務都好好!麻糬粒好細,好得意,size剛好,如太大粒會搶晒雞蛋仔風頭!抹茶醬是凍,好攪笑!雞蛋仔係熱,變左又凍又熱🤣🤣但整得好靚又好味!燒完既棉花糖加埋雞蛋仔同抹茶醬配合得正好,唔太甜,加埋麻糬又有咬口!每粒雞蛋仔都有店內公仔既圖案,真係餐廳獨有!好可愛!而且有精品賣!呢個雞蛋仔又即叫即整,值得推介!都唔算等太耐

大約等左10分鐘內。。
好甜心,店員會趙你拎去位。職員服務都好好!
抹茶醬是凍,好攪笑!雞蛋仔係熱,變左又凍又熱🤣🤣
呢個雞蛋仔又即叫即整,值得推介!
都唔算等太耐

抹茶麻糬大棉花糖雞蛋仔
2019-02-06
$36 (其他)
抹茶麻糬大棉花糖雞蛋仔