2014-05-21 974 瀏覽
Pacific Coffee嘅咖啡飲得話多唔多,話少唔少,不過,佢嘅曲奇就第一次食。食友真有我心,餽贈一小盒Pacific Coffee嘅紅莓曲奇(85g),又一次可以飲咖啡,嘆曲奇當下午茶 。個包裝好眼熟,之前有食友相贈嘅Rachel’s Cookie,亦有相同包裝,圓形小透明膠盒,以手拉鋁片密封,衛生又夠封存好 。每罐內裡有12塊長方形曲奇,用上全麥粉,較粗而重麥味,牛油香似乎弱啲,所以咬落唔算鬆脆,紅莓乾落得唔多,令人感覺跟食一般曲奇差唔得幾多。雖然今回收到嘅曲奇質素普通啲,但一樣感受到食友嘅一番心意,還是一句衷心多謝 。
紅莓曲奇
紅莓曲奇
題外話/補充資料: 因為喺朋友嘅餽贈,所以,環境、服務、衛生、抵食及每人消費各欄,參考價值唔大。
外賣自取
下午茶