2021-10-31 84 瀏覽
今日嚟到觀塘區工下大廈食牛肉,因為食咗太多日住家飯決定出去食吓好嘢呢度主打食和牛我哋嗌左個二人餐,一嚟就有三款頭盤,有蝦肉,吞拿魚他他配壽司飯仲有蒸蛋,淨係前菜都已經好開胃之後我哋點左澳洲M五和牛套餐配蔬菜雜盤,先講和牛雪花比例非常多而且佢有分幾款嚟食先食咗脂肪比較少嘅蝸牛佢加埋燒汁一齊煮令到個和牛吸左燒汁嘅味道更加突出,而雪花比較多嘅和牛食落去入口即溶簡直係人生贏家,而且佢會配埋一個珍珠米嘅飯用嚟送飯簡直係冇得彈亦都可以添食呢個都係唯一嘅好處,除此之外蔬菜拼盤會有冬菇金菇蘿蔔同埋娃娃菜去烹調加上秘製醬汁去煮都係好鮮味,而最後一個炒飯份量都非常多而且吵到粒粒分明,加上紫菜同埋芝麻又係另一個層次,成晚都有一個人專門去serve我哋我哋只要坐喺度等食就可以啦,而最尾都有個甜品雪糕我哋揀咗豆腐味正正常常,呢啲服務咁嘅價錢係邊度搵面侍應都會同你地有講有笑咁感覺好舒服。總括嚟講呢度價錢同埋服務質素都係一流下次可以試其他套餐。
2021-10-21