8月5日2:00下午茶放題,入座後除左知客幫手沖茶,寫完點心紙等左好耐都冇職員來收,我就親自攞張點心紙出去交比其中一個樓面,咁檯面冇顯示檯號,我當然唔知,我交點心紙時就問她:幾號檯?樓面冇答我都算😌跟著有位穿紅色衫既女樓面,短髮約50歲,態度極之惡劣,上菜好差,放灌湯餃d湯濺到檯上,差點濺中我身上衣服,那位女職員放下就行開了,完全冇望到什麼事,好啦,我都算了,跟著那位穿紅衣態度惡劣既女樓面係我交點心紙時話:你未寫檯號,我問她幾號,她話咩《卡1》,我再問她就沒回答我,咁我寫左之後佢睇左就刪了發出很不耐煩既《吱吱》聲,態度好差,佢唔想做可以唔好做,我地來食野鬼知你幾號檯,檯面又冇顯示,之前問你d職員樓面又唔答
2021-08-05