🔗 高橋沾麵製作所 / 奧運今次🐻同好朋友一齊去睇戲🎬 睇完行一陣見到呢間food court 都幾多人食拉麵🍜就一於try try佢!平日🐻都好鍾意食日本嘢,尤其是係沾麵,配上新鮮滾熱辣、重口味嘅湯底,特別令人回味無窮!🌟 豚肉魚介沾麵 $68豚肉魚介沾麵賣相好豐富,見到隻超靚嘅糖心蛋就已經覺得好開胃啦!叉燒大大塊,唔算好厚身,薄薄地,但係燒得好平均!🔥 紫菜好食,筍都有好多,超級值回票價!🤩魚介湯好濃郁,香味撲鼻,入面一撈已經撈到超多厚切嘅豚肉粒,非常有嚼口!😋😋😋🌟極上3L廣島蠔赤海老拉麵 $86隻廣島蠔炸得超級大隻而且睇落好靚😍😍😍下次有機會都要試下先!熊熊推介指數:🐻🐻🐻🐻/5#拉麵 #沾麵 #奧海城 #奧海城美食 #奧海城二期 #奧海城foodcourt
🔗 高橋沾麵製作所 / 奧運

🌟 豚肉魚介沾麵 $68