2017-03-15 3934 瀏覽
同屋企人諗住食餐團年飯,周圍book 枱都比人book到爆曬 ,搵咗幾間酒樓 終於畀我哋喺百樂門book到張枱,於是成家人開開心心就走去食餐飯啦, 去到打開個餐牌 全部啲價錢 都調整過曬 真係有理由懷疑年底將餐牌係另一張, 咁都冇辦法啦既然都嚟咗,唔通起身走人咩點咗份$200例人牌既紅燒乳豬, 上到臺見到都真係好例牌, 一枱12人一人真係食得一件,😰認真 每一件都要細心品嚐呀不得不提下呢一個水煮班腩 ,以400蚊呢個價錢, 味道就唔錯啦個麻辣味都幾醒神🤔但係 d班腩嘅份量真係幾隻手指都數得曬, 絕對就係眼見呢幾嚿, 超級唔抵食, 一人都食唔到一舊!食咗成圍餸,全部都唔覺得好食 , 要細份有咁細份,又淡又唔好味, 真係 年尾食飯周圍都有貴又唔好食

外賣送餐