餐廳: 金華冰廳
資訊:

2009-01-03 6 瀏覽
成日都經呢間餐廳但從未有興趣過有吸引我入去食過1次自發現OPEN RICE呢個綱睇太子區佢咁多人推介就入去試吓佢D菠蘿油我就無試因為自己對呢D食品一D都唔喜歡就食咗一個呢度D人推介什麽金華豬扒飯.一食好普通之嘛同埋好薄吓因為太薄無咬口只係唔難食同價錢唔貴,但推介到極品咁有無誇張咗D我知有時好唔好食同鍾意唔鍾意呢種食品係好個人口味但豬扒咁大路係好多人生活中必定會食吓.,讚好正個D人應該未食過好好食既豬扒因為自己都係不斷去試不同地方既食品,每每係會越食得多好味既食品就會越嚟越高要求,,好似以前我認為好好食既地方之後再去食又已經覺得一般,人一定係越試得多好食既嘢一定會越嚟越奄尖,,所以我對呢度既皇牌食品豬扒~~;;唔會用極品推介但咁平同都唔難食OK啦
成日都經呢間餐廳但從未有興趣過有吸引我入去食過1次

佢D菠蘿油我就無試因為自己對呢D食品一D都唔喜歡
就食咗一個呢度D人推介什麽金華豬扒飯.一食
好普通之嘛同埋好薄吓

我知有時好唔好食同鍾意唔鍾意呢種食品係好個人口味
,人一定係越試得多好食既嘢一定會越嚟越奄尖,,