2016-11-20 2405 瀏覽
呢排成日經過呢間新開嘅餐廳, 見到門面幾靚, 餐廳裡面幾有情調, 於是單憑感覺, 無做 research 就走咗入去試。咁啱係平日晚上, 6點幾, walk in都好快有得入! 食完先睇到好多朋友仔嘅食評話walk in入唔到, 咁我睇嚟真係幾好彩!呢度特色係自助點餐, 自己serve自己, 所以無加一服務費。人少少點咗個4人份量紐西蘭肉眼牛扒試試。其實, 我都知係慢煮嘅, 但無諗過真係要咁慢, 隔離枱同我哋同步入座, 佢地食完去拍拖, 我都仲未有得食...終於俾我等到, 真係眼前一亮! 擺盤幾靚, 塊扒足足2節手指厚。略煎過嘅表面非常香口, 而裡面既肉絕對係汁多肉嫩! 只有簡單調味, 牛味濃而不騷, 值得一試!唯一令小妹唔太滿意嘅地方係, 食完返屋企要由頭到腳大清洗, 簡直好似食完韓燒咁! 我已經坐得離廚房較遠, 真係辛苦坐近廚房嘅食客同做到滴晒汗嘅師傅!希望油煙方面可以改善一下!
人少少點咗個4人份量紐西蘭肉眼牛扒試試。

希望油煙方面可以改善一下!
AirZone飲品
焗大蘑菇