簡直食到一肚氣, 不會再幫襯呢間食肆全線的鋪頭嫁啦.2010-7-26日是齋期, 服務員(其實係個黑衫的主管)為左多做轉檯, 不停騷擾我們(當時桌上仲有大碟飯, 2碟每碟一半的餸, 同全部4份的甜品都未食). 咁o既服務態度, 飯堂都不如, 簡直香港食肆之恥!!!! 齋期人多,明白. 但我們咁勞氣, 係因為電話預訂檯時, 講明6點9 入檯, 食個半鐘的. 那個黑衫黑面主管, 7點4-5個字(坐底9個字都冇), 就一臉善良的叫我地埋左張單先, 埋完單就變臉.一陣就走過黎要收走我地的食物(未食完的), 話俾佢聽未食完, 仲要的, 佢無耐又黎收. 無耐第二個服務員又黎收. 仲離譜到企係我地張檯後面, 對空氣講「快d 俾番張檯」, 想同佢理論, 佢跟手就掉頭走. 食物質素無謂講了, 服務人員質素咁無品, 都唔會有下次的了.
簡直食到一肚氣, 不會再幫襯呢間食肆全線的鋪頭嫁啦.

2010-07-26