2020-06-18 140 瀏覽
假日關係,同好友相約晏少少既時間食lunch。一早打左電話泥book,為左影相所以講埋想book二樓,去到唔駛排隊..我地點左:💛 蒜片海蜆羅勒牛油汁鮮蛋意大利麵 Clams, whole-egg pasta in Garlic Basil butter sauce呢個真係好有驚喜好好食,海蜆大大件,醬汁好juicy,意大利麵吸收左醬汁同蛋汁好入味,蒜香味濃,加埋羅勒好清新!其實我一向比較少叫蒜味意粉果類,因為覺得比較簡單同乾,但呢個組合好好食,我同好友都俾滿分💯..💛芝士黑松露薯條 Cheesy Black truffle fries薯條好香口,熱辣辣,配埋芝士醬🧀一流!再加上薯條上灑了黑松露,好香,估唔到黑松露既香味配搭芝士又幾夾!..💛脆香香辣雞翼配韓式辣柚子醬 Spicy crispy wings in Korean yuzu chili sauce雞翼燒得外脆內軟,肉質軟滑,好香,點埋韓式辣柚子醬好清新,酸酸甜甜又唔會太辣,好開胃..💛朱古力鮮奶咖啡 Mocha杯咖啡一來到,嘩左一聲,個杯好得意!高貴感即刻有!呢個我要讚下,係環保既大前提下,好多餐廳都轉左唔會主動提供飲管,但
我地點左:

💛朱古力鮮奶咖啡 Mocha
杯咖啡一來到,嘩左一聲,個杯好得意!高貴感即刻有!呢個我要讚下,係環保既大前提下,好多餐廳都轉左唔會主動提供飲管,但通常叫凍飲,好多冰浮係面,結果唔用飲管飲既話,d牙一掂到冰會有d唔舒服,但呢個杯完全唔會有呢個問題,飲得好chill之餘又唔駛浪費,味道唔會太甜但朱古力味濃,大熱天時飲真係好爽👍🏻.
最後其實一來到係點呢度招牌人氣甜食既水清沙幼使乜坐飛機既yogurt bowl,可惜已經賣哂😖 真係太受歡迎啦👏🏻 .
來到呢度記得要影下靚相啊,以藍白青花瓷為主題,裝修好古典,好多打卡位
蒜片海蜆羅勒牛油汁鮮蛋意大利麵
芝士黑松露薯條