2013-12-15
之前都好中意泥食,今次終於有機會😋😋第一樣泥既系黑糖麵包😁😁(sorry冇影低)記住麵包系可以refill架😚我食左足足四條😂😂😋真系超正!第二度食吾到呢隻味然後就到主菜!炭燒安格斯肉眼扒!佢用炭火燒,外面充滿焦香,仲有燒完既格紋,睇得又食得!切落去已經feel到佢好腍,冇乜根,好tender😋食落去先有外皮既焦香,加上佢既肉質同肉汁,真系好正!😁😁再來的系拼盤,有肉眼同豬肋骨。呢個肉眼冇頭先果個咁腍,肉味都冇果個咁豐富,大概系因為佢吾系安格斯既關係。。不過個肋骨好正,好入味,食落去好大陣燒烤味,但又吾會蓋過肋骨本身。值得一讚😋😋👍食得吾夠喉,所以再叫左個甜品,呢個好出名😚上面系vanilla ice cream,下面系chocolate brownies個brownies入面有almond同紅豆,吾食既吾好叫不過呢個chocolate thunder真系好好味,雪糕加brownies既combination好夾。總括而言,outback既野食大部份都好高質素,而且好大件。雖然佢既價錢吾平,不過勝在質素好👍👍安格斯肉眼同chocolate thunder必試!😚😚👍😋😋😋
第一樣泥既系黑糖麵包😁😁(sorry冇影低)
然後就到主菜!
炭燒安格斯肉眼扒!
佢用炭火燒,外面充滿焦香,仲有燒完既格紋,睇得又食得!
切落去已經feel到佢好腍,冇乜根,好tender😋
食落去先有外皮既焦香,加上佢既肉質同肉汁,真系好正!😁😁
再來的系拼盤,有肉眼同豬肋骨。
食得吾夠喉,所以再叫左個甜品,呢個好出名😚
個brownies入面有almond同紅豆,吾食既吾好叫