2023-03-07 1050 瀏覽
呢日有少少趕時間 但係都想食餐價錢相宜又快嘅晚餐 入咗嚟大食代呢度搵食🥢 見到呢間麵店都有幾多人排隊 一於試試佢😙 俾餐廳炸物嘅照片吸引咗 所以我地兩個都係嗌有極上3L廣島蠔嘅晚餐🥣極上3L廣島蠔豚骨拉麵呢個豚骨拉麵 麵身較幼 豚骨湯底都幾濃郁🍜 拉麵彈牙有口感 面頭已經有好多塊高橋自家製叉燒🐷 我幾鍾意呢度嘅叉燒因為比較瘦 可以有更多quota食好野 完全唔會怕太邪惡😛 另上嘅極上3L廣島蠔有兩大件 咬開之後發現入面有兩隻蠔㗎😮 蠔肉幾creamy 配埋蛋黃醬溝吉列醬更減肥膩感🦪極上3L廣島蠔赤海老沾麵相對個拉麵 沾麵更加吸引我☺️ 因為佢用石鍋上熱辣辣 十分吸引 我喺等餐過程睇到店員有先落沾麵湯喺石鍋 再落叉燒碎 然後放赤海老喺沾麵湯上 見到沾麵湯 bulubulu咁樣 已經好開心😎 沾麵同拉麵一樣有高橋自家製叉燒 流心半熟蛋 相對拉麵 呢個麵身更加粗 加可以掛湯 真係好幸福呀😋我覺得個沾麵真係可以再訪🤪 價錢又唔貴😎 而且大食代呢度都有好多座位 多人都完全唔驚冇位呀🤣

極上3L廣島蠔

極上3L廣島蠔