2018-05-13 164 瀏覽
餐廳坐得好舒服,座位佈局應該有design過,星期日下午三時有live show,我呢個禮拜 Catherine Wong唱得好好,好清新。主角倒底係食物,定係呢個舞台?傻傻分不清。可惜係下午食物款式選擇太少,三四款lunch menu,六七款tea嘢食,三款甜品,如果多啲嘢食就好喇。好多枱order全日早餐,睇到真係超豐富,但我哋食完午飯來,所以點了凱撒沙律午餐、九龍城烤蝦小食,同埋鐵鑊蜂蜜熱香餅,講真,味道係more than好多高級餐廳,有啲酒店都冇佢咁好食,難得悠悠閒食少少嘢,仲有好多啤酒餐酒 cocktail,啱晒好酒嘅我,正!如果嘢食可以多啲選擇就更好。live 時段更多又更好。平日三至六晚有live,嘢食會多好多揀,會再來。好啱食住hea。hea住食。
凱撒沙律
熱香餅