2021-04-24
其實第一次食幸屋,已經好驚喜,呢個價錢有咁嘅質素,真係好抵。加上超nice既侍應jei jei,食拉麵之餘,食埋人情味,我真係好鍾意呢間餐廳。今日多嘢做,遲咗食lunch,兩點後幸屋有下午茶,食咗咁多次拉麵,今次一於試吓食飯。日式豚角定食|$48(下午茶包一罐汽水)想講,呢個豚角煮真係好好好好好好好食!食咗一啖,超級有。驚。喜。忍唔住要同侍應jei jei講真係好好食😂💛豚角肉質非常滑嫩,肥瘦比例好好,少少肥,有入口即溶既感覺!豚肉醃得入味,清甜。重有溫泉蛋拌飯食,啖啖都係幸福感。雖然係下午茶,但係碗飯嘅份量都好大,食唔晒,細食/女仔記得要叫少飯。睇下舊豚肉靚到💛💛💛下午茶Menu~胡麻王豚骨拉麵|$78拉麵係之前食既,都係誠意之作。湯底好濃郁豬骨味,胡麻味突出。拉麵,溏心蛋,叉燒都十分有水準。碗麵份量好大絕對食得飽。 舖頭唔係好大,不過裝修光猛,乾淨。不設加一服務費🙂
日式豚角定食|$48
(下午茶包一罐汽水)
睇下舊豚肉靚到💛💛💛
下午茶Menu~
胡麻王豚骨拉麵|$78
不設加一服務費🙂