2021-06-05 424 瀏覽
我發現用’拎得lingduck🐤’ app落單有九折!!!!!!佢係一個屬於香港人嘅外賣自取平台 當你放工放學返屋企搭緊車時禁定然後返到樓下俾錢就即刻攞得!佢幫好多小店做優惠 所以真係好值得支持 雖然我呢粒小薯仔冇收錢但係都好想幫佢promote🤣有優惠之餘仲會留意到有更多小店添!💟芋頭鮮奶(中杯 微糖25%) [$30->$27]飲芋頭鮮奶最怕佢甜耶耶 嗌左呢間嘅微糖芋頭鮮奶就一啲都唔會太甜 仲食到粒粒細嘅芋頭粒 有口感得嚟都同奶blend得好夾 芋頭鮮奶DAEBAKKKKK!!!🤣🤣🤣對於芋頭控嘅人 佢芋頭味唔係好重 但對我來講就幾好 嗌少甜的話佢整個感覺唔會好漏好飽 咁樣先會令我食嘢嘅時候會想配佢飲美中不足嘅地方係佢啲冰太碎 我會不停飲到啲碎冰入口同啲芋頭一齊嚼 咁樣會令芋頭味更淡聽講佢嘅芝士奶蓋同炭焙烏龍茶都好出色佢地堅持用台灣原材料des! 不過真係唔建議嗌珍珠 我覺得佢個黑糖珍珠鮮奶嘅珍珠非常硬🙊lee circle circle的珍珠暫時是最好的🤪

💟芋頭鮮奶(中杯 微糖25%) [$30->$27]

聽講佢嘅芝士奶蓋同炭焙烏龍茶都好出色