某個星期五晚七點黎到想試下呢間咁出名既 肉餅哥!💁‍♀️ 但係離遠睇到排晒長龍 起碼二十人等緊😨 我哋就唯有走了😂今日收早 未夠六點我地就黎到等佢開門🤓 係第一台客人阿!(但其實食緊既時候都唔覺佢好爆 點解嗰日咁多人等位呢🤔有優惠?🤔) 女朋友我好掙扎阿 喺金沙蛋黃煎肉餅同足三兩花膠煎肉餅中揀咗好耐🙇‍♀️🙇‍♀️ 最後係男朋友嘅建議底下決定要足三兩花膠煎肉餅🙋‍♀️ 男朋友就要乾土魷蒸肉餅🙋‍♂️ 咁就煎同蒸都試晒啦☺️一開始送碗中湯比客人飲💁‍♀️ 都幾甜 無咩味精味💁‍♀️我哋加$12要咗碟菜心 得幾棵 唔抵🤷‍♀️ 足三兩花膠煎肉餅黎到都嚇左一跳😯 咁大舊既😯 都幾足料! 不過花膠就未燴得夠濃 仲有少少魚肚腥 但起碼夠厚身 鍾意食口感嘅都可以黎試吓😛 但就唔多值$99🙅‍♀️乾土魷蒸肉餅其實就似正常住家食咁嘅 土魷都幾香!可惜就油左少少🤷‍♂️ 可能係肥豬肉嘅比例多咗啲🤔 每塊肉餅都好大塊 其實一個餐兩個人share都夠食💁‍♀️ 不過成晚最油其實係個菜飯🤷‍♀️ 如果再食都係要白飯算啦😂

送嘅中湯

一開始送碗中湯比客人飲💁‍♀️ 都幾甜 無咩味精味💁‍♀️