2024-04-01 192 瀏覽
今日冇煮飯就買嘢返屋企食, 又想食啲辣嘅嘢,就去咗十二味買外賣店員服務非常良好,一上到去我表明想要外賣,即刻畀張餐牌我畀我慢慢揀,等外賣仲叫我坐喺店舖入面,唔使喺條街度企喺度等,非常好👍見到有個首屆食辣排行榜食得辣嘅可以試下又見到原來有啲嘢可以買,都幾得意叫咗一份大盤花菜,一份口水雞,一個黯然銷魂炒飯,一個酸辣木耳, 初頭仲驚唔夠食點知完全係食唔曬, 份量超多黯然銷魂炒飯完全係塞盒滿滿 整個外賣盒一打開有一種好好滿足嘅感覺, 炒飯粒粒分明 食到底都唔會覺得好油膩酸辣木耳43蚊, 打開個盒係冇諗到會有咁大份 ,比我心入面嘅份量多一倍以上夠酸夠辣,好下飯口水雞份量都算多, 唔會淨係得骨頭雞肉夠入味大盤花菜叫咗小辣,大大碟, 有一啲腩肉好香口,惹味腩肉吸咗啲辣椒嘅香味, 椰菜花有吸咗啲豬油香值得一提黯然銷魂炒飯同大盤花菜係可以揀全素, 完全走肉, 都好適合同素食者朋友一齊嚟食另外再讚侍應每一個落單都有問一問辣度, 對於我這些不能吃辣的人,真的覺得很窩心

見到有個首屆食辣排行榜

食得辣嘅可以試下

又見到原來有啲嘢可以買,都幾得意

黯然銷魂炒飯完全係塞盒滿滿 整個外賣盒

夠酸夠辣,好下飯

口水雞份量都算多, 唔會淨係得骨頭
雞肉夠入味

大盤花菜
叫咗小辣,大大碟, 有一啲腩肉
好香口,惹味

腩肉吸咗啲辣椒嘅香味, 椰菜花有吸咗啲豬油香

2024-03-26
外賣自取