2017-05-13 675 瀏覽
平時去三多都係食雞髀,依家開始食雞翼,因為食雞髀會好飽。一向都係總店最好食,所以我哋點都會去到大埔墟呢一間三多雞髀食,而且出面又可以俾你自由泊車,附近仲要有個公廁,所以好方便,不過而家多咗室內坐低食,平時就要喺出面嘅巷仔坐低食,出面就比較熱啲。今次嚟到反而佢有好多新產品推出,仲有好多唔同種類嘅糖水,不過我覺得最好飲嘅係佢新出嘅飲品,今次叫咗個蜂蜜綠茶試吓,上面有一層泡泡,而且飲落去下面仲有啲蒟蒻,切開咗一條條,不過我覺得可以切得再細粒啲,因為用飲筒飲唔到,但味道好有綠茶濃味道,好好飲啊,消暑由解渴!三多雞翼我哋就叫咗一份係炸,一份係滷水,每一盒都有兩隻,於是我哋一人食一隻,總覺得滷水雞翼比炸雞翼好食啲,可能炸雞翼太熱氣了,不過整體來講佢哋都keep到水準好食!
平時去三多都係食雞髀,依家開始食雞翼,因為食雞髀會好飽。