2017-10-12 110 瀏覽
今日親阿媽得閒,緊係約埋佢食飯啦!近近地去大圍食,因為上次去完旺角分店OCIO , 今次試下大圍呢間!上次媽媽話牛扒好正!今次都唔執輸啦!帶佢食好西😋大圍呢間裝修無旺角果間咁細緻,面積都無咁大,燈光都偏暗,適合情侶二人世界拍拖拖😚 我地六點半去到都只係得一枱客人,不過!!大約七點半就開始多客啦😆我地叫左一個Dinner set 美國 Prime 安格斯肉眼配新鮮薯菜 $228,叫左7成熟。都好快就上菜,今次係蕃茄湯,勁酸😂 辣肉腸沙律配日式芝麻醬👍👍但辣肉腸偏乾。仲有個黑糖包🤤😋😋塊牛扒超!大!塊!肉厚多汁,另上牛肉汁😋😋絕對無失望👍薯菜就無咩鹽,不過粗條好有咬口👍甜品方面除左單球雪糕仲可以揀Oreo Tiramisu😍😍😍較硬身甜度岩岩好👍👍飲品我就叫左杯蜜桃紅茶,成杯都係茶包不過不失啦。另外我地散叫左個芝士磨菇釀春雞 $119,話明春雞都估到佢細隻,半隻雞上面有豐富既芝士加磨菇👍切時雞汁出曬黎十分juicy ,不過味道好啖…雞油同翠玉瓜多水令到伴菜薯條林曬😣如果加多啲啲調味料同薯條另外上會更好😊總括而言,我都建議情侶或三五知己去食,勝在人少少又可以坐耐啲,餐廳又幾有情調😆不錯選擇👍
今日親阿媽得閒,緊係約埋佢食飯啦!

飲品我就叫左杯蜜桃紅茶,成杯都係茶包不過不失啦。