2020-09-12 291 瀏覽
Xi xup 出名嘅 x 河粉,今日入到大圍,梗係要試吓啦! 環境幾舒服,真係可以坐喺度同朋友傾下計😊🔸𝐗 河粉 𝐩𝐡𝐨 𝐩𝐡𝐨 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥 $𝟕𝟖 (𝟑.𝟕/𝟓)湯底比較清淡,河粉幼滑,牛肉都好淋,都幾好味😋我就加咗牛骨髓,好大條骨,中間滿滿骨髓,不過我就覺得比較肥,唔係好鐘意,但總括來講都算唔錯㗎!🔸越南法包 𝐛𝐚𝐧𝐡 𝐦𝐢 𝐭𝐡𝐢𝐭 𝐯𝐢𝐞𝐭 𝐜𝐨𝐥𝐝 𝐜𝐮𝐭 𝐛𝐚𝐠𝐮𝐞𝐭𝐭𝐞 $𝟔𝟖 (𝟒/𝟓)呢個做得比較出色法包烘得脆脆,中間夾咗豬腩片丶肉碎丶洋蔥,仲有秘製醬汁,有少少辣,好惹味呀!🔸迷你春卷 𝐜𝐡𝐚 𝐠𝐢𝐨 𝐫𝐞 𝐦𝐢𝐧𝐢 𝐬𝐩𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐫𝐨𝐥𝐥𝐬 +$𝟐𝟖 (𝟑.𝟕/𝟓)好吃的,炸到好脆,又有好多料喺入面🤩🔸 越式湯蜆 𝐧𝐠𝐡𝐞𝐮 𝐡𝐚𝐩 𝐬𝐚 𝐥𝐚 𝐝𝐢𝐭𝐚 $𝟕𝟖 (𝟒/𝟓)每隻蜆都脹卜卜,好新鮮,蜆肉用油鹽水煮,加埋香草,好惹味,唔知點解呢個dish 要早一日預訂,同埋以咁嘅價錢好似貴咗啲🤪

好吃的,炸到好脆,又有好多料喺入面🤩