2012-03-27 25 瀏覽
真係非常唔好意思,因為出去行左一圈之後完全冇意慾要影相...呢晚係大人o既生日正日,早o係個半月之前已經預先book左枱,因為睇見都好多食友對呢度好評11月中之前俾左$200@ deposit,包保唔會冇位打黎做booking o個陣佢地都好好禮貌,會話俾你知佢係邊個,會好細心解答問題終於等到開餐o既晚上,原本以為係酒店餐廳,梗係酒店o個邊入,點知要去返中港城o個邊等夠鐘先入得幸運地被安排左窗邊,雖然只係廣東道景我地兩個自問唔係大胃王,如果唔係呢d特別日子,真係點都唔會黎buffet食物選擇唔多,每個category都得7-8款,係有d失望味道唔係樣樣都好,d雞煮得過火,咬到牙仔軟中式小點都有幾款飽,其中我想食o既蒸魚就轉個頭冇哂,亦唔見有refill,可能宵夜時段得2個鐘唔會攪d咁o既野啦好快就試完哂d正餐,當然就係食甜品o既時間~有chocolate fondue,細細件睇落好好食但未必件件都正o既cake雪糕係dreyer's,好在有大人favorite,唔係就認真大失望不過今次之後我諗都唔會再黎,宵夜冇咁多野食係意料中事,但冇乜得揀又唔係好好味,都足夠令人卻步喇.
11月中之前俾左$200@ deposit,包保唔會冇位

幸運地被安排左窗邊,雖然只係廣東道景
食物選擇唔多,每個category都得7-8款,係有d失望
味道唔係樣樣都好,d雞煮得過火,咬到牙仔軟
好快就試完哂d正餐,當然就係食甜品o既時間~

2011-12-23
$248 (宵夜)
慶祝紀念
生日