餐廳: 意歐
資訊:

2020-09-10 456 瀏覽
第一次跟朋友去嘗試呢間餐廳,入到去環境都唔錯算乾淨,店員主動有又禮貌都細心。我朋友點咗個豬扒骨餐上枱超大份!仲好香!睇落好似骨好大舊但超多肉...女士們可以點黎分享(轉蕃茄汁)淋上面酸酸甜甜好開胃!咁我自己就點咗個牛柳排,超級厚肉!唔好睇我圖切開好似好熟咁,中間係粉紅色嘅岩岩好緊緊熟好嫩口!第一啖我無淋黑椒汁想試下原味啦~牛味真係好香濃!入口軟熟係我鍾意嘅口感。(芝士要快快趁熱食..帶有小小拉絲)仲有佢個碎蛋焗薯真係堅大份..我提提大家食佢個黑松露碎蛋沙律焗薯!超香!我撈勻未食都已經香氣迫人!大家不妨試下!最後我地叫咗個心太軟,雖然好普通周圍都有得食但係個流心做得好好,外層蛋糕亦做得到鬆軟帶點脆口,味道同質感都好唔錯。而佢旁邊個雲呢拿雪糕我初時諗住係普通野最後先食啦...點知似雪芭口感有碎碎冰粒係有驚喜嘅!整體好味,擺得都幾靚,可以相機食先,上餐好都快手,所以我會再幫襯。

大家不妨試下!

碎蛋沙律薯蓉芝士牛柳排