2024-04-27 51 瀏覽
南丫島 🐥jaybird Restaurant 🐥西式coffee shop,嚟到chill下嘆番杯咖啡先,呢度除咗小食之外,仲有burger ,熱狗同埋貝果嘅包類等,另外有outdoor坐,可以帶🐶狗嫁,望住南丫島嘅景色幾寫意💆🏻‍♀️,呢度嘢食嘅價錢仲要唔貴,一杯凍嘅咖啡都係$35起😍 ,仲有其他特色嘅嘢飲添,簡直係度假享受,入嚟住返一兩晚都係唔錯嘅選擇😌🍟Fish & Chips炸魚薯條 $65 :佢哋呢度出名嘅炸魚薯條,一定要嗌番份👍🏻,份量適中,價錢抵食,重點係真係唔錯,炸粉唔厚,炸得平均😍,帶點金黃色,佢哋係用咗龍脷魚柳,裏面嘅肉質鮮嫩,又唔乾,係幾好味😋,薯條方面外脆內軟,另外配埋茄汁同他他醬是必須吧😆🥯水果及果仁配藍莓貝果 $55 :Bagel方面有五款可以揀,有鹹有甜,我就揀咗呢份甜嘅藍莓bagel,裏面係爆餡,超豐富👍🏻,除咗有果仁同提子乾外,仲有忌廉芝士做餡料,味道超夾😆,又唔覺得膩,食落嘅Bagel係相當軟熟,賣相又唔錯,下次要再encore😍😍☕️Ice Latte $35 :呢杯凍咖啡味道都唔錯,奶同咖啡味平均,價錢相當實惠😌,凍嘅都只係$35,又有景睇,算唔錯

☕️Ice Latte $35 :呢杯凍咖啡味道都唔錯,奶同咖啡味平均,價錢相當實惠😌,凍嘅都只係$35,又有景睇,算唔錯嫁啦👍🏻