2019-07-10 50 瀏覽
夜探珍味食堂,坐低環境好,舒服望一望,仲有露天坐位,可以揀出面,就要望天氣啦!各樣食品都有,都係以日本食品為主,坐低突然想飲返杯清酒。日本餐多以魚生,壽司為主。不過呢度我哋就揀咗一啲好特別嘅。食薄餅,嘆意粉,燒扇貝,鮑魚仔,煙燒青口叫咗兩隻 ,燒羊架肉,再叫一個煙三文魚雜菜捲沙律,夾嘅青瓜,唔錯㗎幾好味㗎!一客西班牙海鮮薄餅 118 薄餅香格脆,份量唔算多,兩個人一人兩件啱啱好,海鮮有墨魚做配料,一般海鮮薄餅未必有,食完先講,唔使講當然入得口更好味啦!大蝦卡邦尼意粉98卡邦尼上枱就意粉就多,加埋啲蜆肉,味道冇你咁好氣食埋先至算。蒜蓉燒扇貝68 被燒鮑魚仔58 選用煙肉燒青口38x2一碟上曬,紫菜亦都好脆,不過慢慢食慢慢歎,享受時光,燒得好味細細啖咁嘆下傾下一樂。香燒羊架肉 88x2燒羊架應該都係會跟啲薄荷醬嘅,呢間就有啦,有陣時喺出面食啲羊架係咁以畀啲芥辣,味道我私人就係唔係幾夾㗎,羊架亦都燒到啱啱好所以都有啲感覺食羊肉咁。煙三文魚雜菜捲配日式芝麻醬沙律爽爽爽,上枱四件開邊三文治,中間羽衣甘藍加埋啲 千島醬,食落好正,好爽。下次有幾會必定而來進餐。

一客西班牙海鮮薄餅 118

大蝦卡邦尼意粉98

蒜蓉燒扇貝68
被燒鮑魚仔58
選用煙肉燒青口38x2

香燒羊架肉 88x2

煙三文魚雜菜捲配日式芝麻醬沙律

下次有幾會必定而來進餐。