2021-09-21
餐廳主打日式燒肉,有日本鳥取和牛食,一坐低有一碟牛舌小食,幾好味🌟燒日式魚乾 ,作為開胃前菜之選,唔使燒太耐就食得🌟螢光魷魚 ,經漬醃嘅螢光魷魚🦑鹹鮮味十足🌟溫泉蛋豆腐沙律,例牌叫個沙律🥗扮吓健康人生🌟酒煮文蛤 $88,酒味濃,文蛤大隻厚肉🌟牛肉盛合 (廚師發板 ),呢個好打卡,基本上每枱必叫,係2人份嚟,有牛心、牛舌、美國翼板、美國牛小排、和牛肋條、日本和牛背峰、日本和牛三角胸小排、茄子🍆南瓜🎃有一舊牛油脂比你揸係鐵絲網,等燒個陣唔痴網🤩甘樣一set好方便,樣樣部位都食到,好啱我呢啲貪心饞嘴嘅人😝🌟伊比利亞豬肋條 肉質厚實有彈性🌟日本雞頸 第一次食口感好得意,小小爽脆唔油膩🌟山形縣產煙燻豬腩 ,好似食梗厚切版火腿,淡淡煙熏味食落唔油膩,不過燒好易燶,燒個陣要瘋狂翻吓佢🌟虎蝦蝦好大隻,要分幾啖先食得哂,爽甜彈牙🌟燒鰻鱺 呢樣拜託咗店員幫手燒,鰻鱺厚切好有咬口,蘸唔蘸鰻魚汁食都勁好食😋🌟檸檬雪葩,雪葩清爽微酸,好啱食完燒肉清吓口腔,為晚餐帶嚟完美句號
🌟燒日式魚乾 ,作為開胃前菜之選,唔使燒太耐就食得
🌟螢光魷魚 ,經漬醃嘅螢光魷魚🦑鹹鮮味十足
🌟溫泉蛋豆腐沙律,例牌叫個沙律🥗扮吓健康人生
🌟酒煮文蛤 $88,酒味濃,文蛤大隻厚肉
🌟伊比利亞豬肋條 肉質厚實有彈性
🌟日本雞頸 第一次食口感好得意,小小爽脆唔油膩
🌟虎蝦蝦好大隻,要分幾啖先食得哂,爽甜彈牙