2024-02-03 79 瀏覽
我嚟到嗌外賣,中途吹咗好多次。佢哋都係完全係敷衍,係唔理我啦。話跟進緊啦,但係我足足等咗30分鐘都未到。我淨係嗌咗八隻餃子。我唔知有咩咁困難係要咁耐😅。餐廳係完全唔忙碌,得幾位客人嘅啫。係觀察到廚房係無所事事,有人喺度拖地,做緊其他嘢,我唔係好見到成個廚房囉,但係總之我就隻煎餃25到30分鐘時間。多次催促亦都係態度好差。買返去食完都覺得味道唔及呢30分鐘同埋咁態度差嘅服務。佢有寫明話新鮮製作要10到15分鐘,但係已遠遠超過。我相信30分鐘,呢個時間都已經好長,仲要配合埋啲咁差嘅態度。仲要見到廚房係有人得閒。吃個好差嘅體驗。八隻煎餃帶杯豆漿,$51。正常價錢但係味道話好平,竟然要遭受呢啲服務態度同埋等候時間。😅😅😅😅😅😅屋企路程大概5分鐘已經到返到去啲餃子係熱嘅,即係可能係我吹咗唔知幾耐之後佢先開始製作。嗌嘅係京蔥羊肉餃,都尚算可以有少少臊味,但係可以接受,但係完全及唔上我等待嘅時間同埋態度。

2024-02-03
27 分鐘 (外賣自取)