2020-10-13 469 瀏覽
食雞個種豪邁係會食上引,不顧儀態大啖大啖會食雞更加係爽YY,雖然Goobne最近出左deep dish pizza,但鑑於本人冇咁大個胃,唯有留返下次多人聚餐先試。因為佢既menus set死左2隻唔同味道既雞各半份為1份,一共4 sets,但我地又唔想食佢set死既味道,適逢依個UFO烤雞可自選味道之餘又有邪惡芝士,所以最後決定試一試。我地揀左果味蒜香+蜜糖燒烤味,份量對2人黎講真係好多,每人8隻雞搥。相比之下,我比較偏愛果味蒜香,蒜香加芝士,簡直係邪惡既組合,其實本身就咁食就已經好野味我自己本身好鐘意食拉絲芝士,因為夠實在有咬口,但男朋友就完全唔鐘意,佢話唔夠香同啲雞唔夾,佢會鐘意用芝士火鍋既芝士,因為夠濃香同一點就可以浸滿晒個主體,聽完佢講⋯感覺又好似幾好食至於明太子芝士蛋卷,我幾乎黎親都會叫,因為蛋卷厚實,入面包住滿滿既拉絲芝士,配上明太子醬同蟹籽既咸香,真係好滿足加上扎實既口感,其實切2小件食已經好飽~不過西柚米酒就一般般,米酒味唔算太重,畢業得1.2%酒精,但真係太~~~甜,下次會選擇叫返其他飲品店員哥哥好值得稱讚,有禮貌,而且有問必答,我影唔切拉芝士動態圖又再做多幾次比我

UFO  芝士烤雞

加上扎實既口感,其實切2小件食已經好飽~
,下次會選擇叫返其他飲品
明太子芝士蛋卷  &  西柚米酒

店員哥哥好值得稱讚,有禮貌,而且有問必答,我影唔切拉芝士動態圖又再做多幾次比我影。
再加上安排我地坐室外,環境都算舒適,天氣又舒服,又唔太嘈,爽

2020-10-11
UFO  芝士烤雞