2021-01-12 785 瀏覽
好鍾意佢隻藍色好靚好吸引🥰好似冇咩餐廳係用呢隻少少Tiffany嘅藍色色調, 呢間餐廳酒吧係食美式菜不過平日佢都冇lunch set但係有多啲brunch嘅options, 我同同事好random咁叫咗兩樣想食嘅嘢, 其實兩個女仔share食已經好夠飽, 佢有啲窗口位俾你可以望出條soho街度, 晏晝去都幾有風味🤩✨Salmon Pastrami Benedict 💰120💫評分: 8.1/10📝好耐冇食過一個都算幾高質嘅egg benedict, 雖然佢份量的的式式但係嗰隻蛋整得好唔錯好流心同埋嗰荷蘭🇳🇱醬教得唔會特別酸, 煙三文魚加埋啲配料口感好豐富仲有就係佢好特別咁有埋牛油果醬🥑🤩個包平時會覺得好乾但呢個烤得啱啱好🥰仲有沙律🥗令成件事冇咁滯😌真心覺得隻蛋脹卜卜好得意😎✨BS Beef Burger💰88💫評分: 7.1/10📝反而呢個漢堡🍔就有啲普通不過佢塊牛好重牛味🤣睇得出係真材實料😌個薯條🍟要加錢叫但係真心有啲太林🥲𝔹𝕚𝕘 𝕊𝕦𝕣📍中環蘇豪士丹頓街22號地舖(上環🚇 E1 出口行11分鐘就到)💫評分: 7.5/10💬今次係我第2次幫襯而上一次係同朋友夜晚喺度飲啤酒🍻其實室外嘅

💫評分: 8.1/10
BS Beef Burger

✨BS Beef Burger💰88
💫評分: 7.1/10

𝔹𝕚𝕘 𝕊𝕦𝕣
📍中環蘇豪士丹頓街22號地舖
(上環🚇 E1 出口行11分鐘就到)

💫評分: 7.5/10
💬今次係我第2次幫襯而上一次係同朋友夜晚喺度飲啤酒🍻其實室外嘅空間都幾chill同舒服😌呢間野都算係多外國人嚟, 晏晝嚟價錢唔算特別抵食但係食物質素都過得去🤣如果平時唔使返工weekend食個brunch飲杯啤酒🍺都咪話唔嘆🤩

#bigsur #中環美食 #上環美食 #蘇豪美食 #香港美食 #centraldinner #hkdinner #hongkongdinnerdeal #followforfollow #foodieblog #instadaily #foodporn #hkfoodblog #discoverhk #tagsforlike #foodiehk #foodlover #discoverhongkong #hkfoodie #hkfoodieblogger #hkiger #hkfoodlover #hkfood #foodinstagram #hkfoodstagram