2022-07-14 2286 瀏覽
挪亞方舟度假酒店既戶外濱海露天餐廳Harvest Beachside啱啱換左新面貌,我就同朋友過黎試下佢最新推出既「夏日至Chill」泰式小食連兩小時無限暢飲套餐la,只係$228一位,就包括多款泰式小食兼無限暢飲各類特飲及啤酒。 飲品有我既至愛珍多冰同泰式龍眼冰,我encore左几杯,飲個夠本🤣。珍多冰椰汁味好香濃,龍眼冰好清甜仲有好足料既龍眼肉係杯底😍仲有多款啤酒如泰象生啤及朝日生啤等任叫添,酒鬼可以enjoy下啊!伴以任點炸豬皮、蝦片等香口小食。 另外套餐亦包括可以自選一款泰式沙律加一款泰式小食!我地三位叫左三款沙律share黎食:泰式青木瓜沙律、泰式鳳爪沙律、泰式扎肉沙律,小食就叫左泰式豬肉丸配酸子汁、泰式炸蝦餅、泰式炸魚餅🥰,我最仲意就係泰式鳳爪沙律同泰式炸蝦餅,鳳爪酸酸辣辣好開胃又爽口,炸蝦餅好香脆又惹味!泰式青木瓜沙律好fresh,泰式扎肉沙律,d扎肉好香好好味!泰式豬肉丸沾上酸子汁,味道好吸引!泰式炸魚餅都幾惹味啊! 加埋個resort 環境,有齊沙灘、青馬大橋、汀九橋既迷人風景,影相打下卡,幾有度假feel,幾適合同朋友來chill 吓。但最好揀好天氣先嚟,同埋記得要

加埋個resort 環境,有齊沙灘、青馬大橋、汀九橋既迷人風景,影相打下卡,幾有度假feel,幾適合同朋友來chill 吓。但最好揀好天氣先嚟,同埋記得要要搽防晒,加上也算係郊外地區,帶定防蚊水會好啲🤪
2022-06-18