新開壽司店位置佐敦,星期六下午四點半,唔算多人,取票等30分鐘就可以入座,都唔算耐,可接受。環境幾寬敞,乾淨坐得舒服。雖然壽司款多,但大部分缺貨。芥末放係枱面,幾方便。餐具都乾淨整齊。醬油有幾款,可以選擇唔同口味,幾貼心又選擇多。最讚係有三文魚三味,同吞拿魚三味,而且好正好好食。吞拿魚三味,赤身都好甜好食,吞拿魚蓉油潤有脂香,滿口肥美拖蘿魚味。大拖羅好靚好肥美,入口魚脂溶化,魚味留係口內,正。檸檬鹽蠔,有檸檬令蠔去左腥味,味道唔錯。三文魚肥美厚身,好味。肉壽司系列,有牛、豬,味道係好,但係肉壽司怪怪地,都係食返剌身魚生嘅壽司好味d油甘魚都好靚好食。 牛油果沙律熟蝦都好味,但上面太多蘿蔔絲,亦整淡左壽司個味。芝士章魚燒,貪得意點,但後悔,好難食,內面好似薯蓉質感,但麵團味道黎嘅,個皮脆脆地,個醬都唔太芝士味。整體感覺,服務環境都好,因為新開。食物基本款式好味,但特別款就麻麻地。最想食嘅 扇貝茶碗蒸售罄,真失望。

芥末放係枱面,幾方便。餐具都乾淨整齊。

醬油有幾款,可以選擇唔同口味,幾貼心又選擇多。

最讚係有三文魚三味,同吞拿魚三味,而且好正好好食。

大拖羅好靚好肥美,入口魚脂溶化,魚味留係口內,正。

檸檬鹽蠔,有檸檬令蠔去左腥味,味道唔錯。

三文魚肥美厚身,好味。

2023-07-08