2024-02-20 2408 瀏覽
餐廳位置於銅鑼灣  Hysan Place, 交通方便,  半露天設計,  有樹木裝置,   又選用木質檯椅, 令人有置身野外感覺.  燈光配襯也不俗.餐廳座位多, 播著英文流行曲,  感覺好chill,   今晚天氣有點涼, 幸好有熱風爐, 設備理想.侍應多是外籍人仕, 英語落單.  Menu 有 pizza,  pasta, rice........North side grill,  BBQ food, 當然也少不了墨西哥食品...... 我們仲意 Pizza #2 (thin Crust),  除了 Pizza,.  還選了  BBQ Combo $258-Pizza  好快送到, 紅酒配 Pizza,  真不錯.  Pizza #2 (thin crust)   正中意式 Pizza , 脆薄底, 夠香口.   足料:  有腸仔 sausage, mushroom,橄欖 olives,蕃茄 tomato, 水牛芝士, 蒜蓉油, 頂豐富.  上臺熱騰騰.一件件已切開, 方便追進食. Combo $238, 有 Ribs, Chicken,  fries  and  salad.
Pizza  好快送到, 紅酒配 Pizza,  真不錯.
一件件已切開, 方便追進食.
 Salad 有蘿蔔絲, 酸酸甜甜, 好開胃.  可惜份量少.
Bbq Half Slab of Ribs, 調味好, 肉質稔滑,  很滋味.  雞肉也嫩滑.  薯條好香脆.
餐廳環境 ok,  價錢合理, 店員服務態度殷勤, 感覺不錯.