2022-07-07 62 瀏覽
趁住今日weekday放半日假,晏晝嚟左呢度chill下😎❤️青醬雞肉意大利三文治 (走芝士)💰7️⃣1️⃣青醬好香,雞肉超厚超嫩滑,外層嘅三文治烤到又靚又香脆😚一個人食晒一份其實會超級飽😂❤️Uji Matcha Latte (Almond milk)➕💰1️⃣1️⃣➕💰3️⃣近呢半年唔知點解越嚟越鍾意抹茶味既東西,愈黎愈欣賞佢果種甘香味🤫可能年紀大口味真係會改變🙈個人認為呢杯latte既抹茶味更突顯出咖啡既香,甘香得黎又唔會太苦澀,適合唔鍾意太甜既朋友仔😊我仲轉左杏仁奶,滲出輕微杏仁香氣😋❤️Keto Matcha Cream Roll Cake 💰5️⃣9️⃣又係我近期愛上既抹茶味😚外層蛋糕比較薄,口感鬆軟,曬左啲抹茶粉係面頭,味道更回甘😌裡面忌廉幼滑,整體抹茶味濃郁,唔會太甜😋咁高質既Cafe竟然可以做到呢個價錢,配合埋咁chill既環境同咁好既服務,除左💯👍我真係唔識點形容啦😅😂
趁住今日weekday放半日假,晏晝嚟左呢度chill下😎

❤️青醬雞肉意大利三文治 (走芝士)💰7️⃣1️⃣

青醬烤雞番茄意大利三文治(走芝士)
青醬好香,雞肉超厚超嫩滑,外層嘅三文治烤到又靚又香脆😚
一個人食晒一份其實會超級飽😂

Uji  Matcha  Latte  (Almond Milk)

可能年紀大口味真係會改變🙈
我仲轉左杏仁奶,滲出輕微杏仁香氣😋

Keto  Matcha Cream  roll  cake

又係我近期愛上既抹茶味😚

外層蛋糕比較薄,口感鬆軟,曬左啲抹茶粉係面頭,味道更回甘😌
裡面忌廉幼滑,整體抹茶味濃郁,唔會太甜😋

2022-07-07
  • 青醬烤雞意大利三文治