2021-11-19 342 瀏覽
我一直都好想試呢一間嘢飲,因為之前成日都見到啲人喺社交平台都有介紹呢一間嘢飲舖😋!而我自己係好鍾意飲奶蓋,咁啱附近有,我就拉咗個朋友去飲!😙------------------------------呢間嘢飲舖嘅主打就係堅果奶蓋😋!我同我朋友分別嗌咗四季春堅果奶蓋同埋烏龍堅果奶蓋。------------------------------四季春堅果奶蓋:幾有茶味,個奶蓋好重榛子味,同平時喺出面飲嘅奶蓋好唔同。但因為我本身好鍾意食榛子,所以我好鍾意呢一個奶蓋😋------------------------------本身見到個奶蓋好似唔係好多咁樣,但係後尾發現飲極都仲有好多奶蓋,結果因為啲奶蓋所以搞到好飽🤣🤣真係好好飲!😙