我朋友仲有一星期bb就出世,諗住去呢間所謂Kid Friendly餐廳?我就帶埋我3歲小朋友,以為呢度商場有好多高質baby stores又有得泊車,但一d都唔高質!完全俾佢d相扼哂!UNFRIENDLY! NOT BRITISH! RUBBISH!首先喺商場揾左好耐,原來呢間餐廳封左好多出入口,只有一條路去!⚠️去到坐低叫野食,假花草鋪哂塵,客人得幾個,點知連waitress既影都見唔到!最後原來就係佢地餐廳入面封左既路度見到個侍應,唔知佢成日入去個秘密通道做乜??🚧我點左kid menu既餐,問佢有冇包fresh juice佢話冇🙅🏽‍♀️,加錢唔緊要,但黎到玻璃杯🥃?我指住我小朋友同佢講: 我小朋友咁細,你俾d kids餐具ok? 佢話佢地冇!🙅🏽‍♀️所有都係玻璃和陶瓷餐具!我問咁有冇外賣碗筷?佢話都冇!🙅🏽‍♀️咁有冇俾小朋友玩既野?冇!🙅🏽‍♀️請問咩叫kid friendly餐廳???🛑我朋友走先,我小朋友突然好急尿暗住下面🚼,我就匆忙同侍應講去洗手間🚾,佢話我地要搭返lift落下面先有,我就指住'秘密通道'🚧可唔可以去?佢都係No!🙅🏽‍♀️ fine我即刻放低我小朋友玩具,拎我既
🛑我朋友走先,我小朋友突然好急尿暗住下面🚼,我就匆忙同侍應講去洗手間🚾,佢話我地要搭返lift落下面先有,我就指住'秘密通道'🚧可唔可以去?佢都係No!🙅🏽‍♀️ fine我即刻放低我小朋友玩具,拎我既手袋就出去等lift, 架lift都等左一陣,lift入面都有好多人,突然其中一個waitress (應該係Filipino) ⚠️⚠️⚠️佢按返'OPEN' 架lift叫我放低credit card!!!WTF🤬我講我去洗手間嗰時又唔叫我放低?而家咁多人面前當我係賊呀?重點我小朋友就瀨喺lift點算!?最後佢話要'跟' 我去廁所!SURE! WTF CLS RESTAURANT!
佢真係喺廁所門口等我!我已經覺得好羞辱唔會再想喺呢間餐廳留多一秒!我地返去拎返我地個玩具就叫佢賣單!同埋俾Customer service contact俾我!佢足足搞左20分鐘先同我賣單,仲話冇電話🙅🏽‍♀️,只有公司email但未必覆,覆都係佢覆!
多謝香港有open rice我可以留食評!如果有埋翻譯食評就仲好!我好想將我呢段食評翻譯哂所有語言俾d未去過既食客睇下!仲去咩?不了!🙅🏻‍♀️🙅🙅🏿‍♂️🚫🚫🚫
硬過擦紙膠的炸雞,似病毒造型的什菌飯,冇兒童餐具的兒童餐廳
唔會有小朋友咬到的炸雞
2022-04-28