2022-09-30 58 瀏覽
離遠已見到大大個霓虹燈招牌 餐廳行型格路線 有啲似賽車場嘅感覺🛞🛞有超級多漢堡包揀 覺得唔夠配料仲可以加錢配自己想要嘅配料😋仲竟然有素食嘅漢堡揀另外仲有小食同沙津可以叫 呢度好多款食物都用左芝士製作 好邪惡但係我中意🤭另外牛油果醬都好吸引到我出面飲開啲水果茶得個甜字 好似飲糖水咁 呢度嘅果茶唔錯 甜度啱啱好之餘仲飲到好重茶味👍🏻好解渴好中意佢個牛油果醬😍好清甜幽香同滑身 再加啲芝士 蕃茄碎 好夾好有驚喜雞塊醃得剛剛好 亦冇肥肉👍🏻其實唔使點芝士醬已經好好食 但加埋芝士更加出色鵝肝我自己一直都好中意🥹竟然可以比我食到鵝肝漢堡❤️鵝肝入口即溶 味道香濃 漢堡扒本身好結實 切開時唔會散唒 好香牛味包底亦唔會做到好乾👍🏻上枱時已切開左一半 方便食用呢個組合真係好令人滿足🥹另外亦有沙津菜👍🏻兩個人叫左一個漢堡 兩份小食已經好滿足好飽喇😂
蜜桃紅茶
牛油果醬芝士薯條