2019-10-25 107 瀏覽
呢間听聞係好多韓國人都會去既韓國燒肉餐廳,所以我又要試下。店員大部份原來都係韓國人,識講英文/普通話,感覺好似去左韓國食野咁。點完餐店員本送上沙律、生菜、烤蛋和七款泡菜,有好多一碟碟擺係台好開心。工作人員服務態度好,由頭到尾都好有耐性幫手燒肉同剪肉,環境幾舒服。泡菜幾好食食到很開胃,烤蛋PIZZA 係送既,有成吋厚,蛋味濃郁入面都有CHEESE同D 三色菜,都不錯。首先叫左個石鍋飯,入面好多菜最中意,吾食下下都食咁多肉,無咁內疚。飯都有好多飯焦呢,好香好有質感。仲有飯都幾大碗,SHARE幾個人食都夠。五花腩佢將佢轉成一圈,外型好靚,豬腩肉肥瘦適中,燒完後肥膏變得好QQ,豬肉部份外脆內軟,不錯推介,都係餐廳必食其中一樣野食咁多豬肉,都叫返啲韓燒必點既牛肉,好JUICY既牛,肉味都重,好食叫左個APPLECIDER
五花腩

叫左個APPLECIDER