向來屋企人都好鍾意去Farmhouse, 鍾意佢地方闊落,裝修好有泰國風味,感覺好relax之前staycation食buffet係指定動作,呢間食過唔錯之後都間唔時專登去食。佢嘅菜式唔係主打食材矜貴,但每款都係用盡心思打量。用整舊芝士即叫即整嘅Caesar Salad造型精緻嘅法式甜品自家製嘅特式味道Gelato⋯⋯款式多到令你有選擇困難症, 仲要配埋花多眼亂嘅Candy station熱盤佢可能感覺選擇較少,但都有燒味,熱盤,烤肉同菜蔬,先選即製粉麵、意粉,印度咖喱。仲有飲品全部free flow, 特式latte, 不同茶包,仲有罐網汽水,檸檬茶。樣樣味道都唔差,絕對放足功課。佢哋餐廳侍應人手充足,全部一眼關七!執檯斟水都自動波,唔駛提點。今日隔離檯倒瀉水,侍應一發現已經馬上處理,轉頭已清理好晒。最後一讚嘅就係餐廳特意安排咗個corner做playroom. 小朋友玩得開心,大人就可以食得輕鬆

佢嘅菜式唔係主打食材矜貴,但每款都係用盡心思打量。

用整舊芝士即叫即整嘅Caesar Salad

Caesar       Salad

造型精緻嘅法式甜品

樣樣味道都唔差,絕對放足功課。

今日隔離檯倒瀉水,侍應一發現已經馬上處理,轉頭已清理好晒。

2023-07-16
Caesar       Salad