2019-06-12
對GIVE ME 5 第一印象係大!地方大、座位夠晒闊落、環境裝修唔錯,角落仲有桌球同飛標可以玩,幾岩成班人一齊聚會、或者同三五知己傾下計 不過食物就比較普通,味道同款式都係平均分啦,唔係唔好食,只係冇特別好食,應該任何一間西餐廳都可以搵到差唔多味道、差唔多款嘅菜式~但100蚊左右嘅價錢,有埋自助沙律BAR,性價比算好高了 成餐飯我最推薦嘅係自助沙律BAR入面嘅餐湯,夠濃味,好岩連埋脆卜卜嘅蒜容法包一齊食,讚有D失望嘅係甜品,蛋糕餅底全部都係海綿蛋糕,蓋上一層啫喱口感嘅物體,甜得黎冇乜香味(我拎左幾款,食落真係唔太分得出幾款個味有咩唔同),同普通食件西餅差唔多 總括黎講,搞Gathering或者想食得健康D(可以任食沙律真係好爽XP)嘅話我會再來GIVE ME 5,不過如果純粹為左食好西,就不會特別推薦了