2022-04-08 257 瀏覽
🍴美食資訊🍴咖喱牛肉飯定食($168)成個定食有碟咖喱牛肉飯、薯仔沙律、菜漬物同腐皮麵豉湯。成個定食都又貴又難食🤮 碟飯係五穀炊飯,因此口感偏硬同粗糙。雖然都叫勉強整到日式咖喱個種味,但係啲牛肉得幾舊仔兼韌到痴線😵‍💫 啲薯仔好硬咁好似有啲生😐至於薯仔沙律,菜漬物同麵豉湯都係一律冇咩味,超淡😵小英式鬆餅配自家製果醬、手打忌廉($38)舊鬆餅硬到好似石頭咁款🥲攞把叉敲都啃啃聲🗿感覺似雪藏左一段時間,有order就拎出黎叮熱賣😓啲果醬同忌廉同樣都係冇咩味。Apple and peach blended tea($56)飲得出係鮮榨出黎嘅蘋果同黃桃茶。味道啱啱好,唔會太甜。飲落仲有少少打碎左嘅果肉渣同果皮🍎🍑Ice milk chocolate($52)飲落似美綠多啲,朱古力味都叫濃郁🍫起碼唔會飲落水汪汪咁。————————————————————👑評分味道:1.5/5環境:3.5/5價錢:1/5份量:1.5/5服務:3/5會否推薦:不會大伏餐廳😵‍💫真係for打卡,野食完全唔掂🙅🏻‍♀️係又貴又難食!係得兩杯野飲係正常😞由於我地去果日咖啡機壞左,飲唔到咖啡同熱飲,所以都係焗住叫。而且我地上o
🍴美食資訊🍴

咖喱牛肉飯定食($168)

小英式鬆餅配自家製果醬、手打忌廉($38)

Ice milk chocolate($52)
飲落似美綠多啲,朱古力味都叫濃郁🍫起碼唔會飲落水汪汪咁。

————————————————————
👑評分
味道:1.5/5
環境:3.5/5
價錢:1/5
份量:1.5/5
服務:3/5
會否推薦:不會

大伏餐廳😵‍💫真係for打卡,野食完全唔掂🙅🏻‍♀️係又貴又難食!係得兩杯野飲係正常😞由於我地去果日咖啡機壞左,飲唔到咖啡同熱飲,所以都係焗住叫。而且我地上openrice睇menu明明有意粉,點知去到主菜全部得飯定食揀🤯冇咩選擇,焗你叫😭個選址又比較夾攝,所以大家除非係為左餐廳環境打下卡,不惜浪費金錢黎食啲唔好味兼唔值嘅野,如果唔係都唔建議黎😅係強烈唔建議🙃

————————————————————